Karamehmet İlkokulu

Vizyon: ’’ İÇİNDEN ÇIKTIĞI TOPLUM İÇİN YAŞAYAN VE ÜRETEN BİREYLER YETİŞTİRMEK ’’

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri ile Atatürk Devrim ilkeleri doğrultusunda yasa ve diğer mevzuatın ışığında; milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek araştırmalar yapılarak geliştirilmesi; bağlı kurumların ve çalışanların etkinlik ve verimlilikleri ile çalışan ve hizmet alanların memnuniyetlerinin arttırılması ve geliştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar: 2023/2024 Yılı Ergene Şiir yarışması ilçe 3. sü

Saatler: 09:00-14:40
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Servis hizmeti bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://59karamehmetilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KARAMEHMET MAH./ERGENE/TEKİRDAĞ

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Karamehmet Mh/Ergene/Tekirdağ

Adres - KARAMEHMET MAH./ERGENE/TEKİRDAĞ

Ulaşım Karamehmet - Çorlu güzergahında çalışan minibüsler ile düzenli olarak belirli saatlerde Karamehmet mahallesine ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 21 km uzaklıktadır.